Suntem o echipa relativ tanara si profesionista! Avand o experienta foarte vasta in acest domeniu am hotarat sa pornim aceasta afacere din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate, promptitudine si rapiditate.

Viziunea echipei noastre este ca Optica Medicala EMA & D OPTICS sa devina destinatia pentru toti aceia care cauta lucruri de calitate la preturi foarte accesibile.

Echipa EMA & D OPTICS vine in sprijinul persoanelor care au dificultati cu vederea, deoarece noi punem cu adevarat pret pe ochii dumneavoastra! Noi va ajutam sa va alegeti noua pereche de ochelari, punandu-va la dispozitie o gama variata de rame si lentile de vedere de cea mai buna calitate la preturi foarte accesibile. La EMA & D OPTICS mai puteti gasi lentile de contact estetice si cu dioptrii, solutii de curatare si intretinere pentru lentilele de contact si lenscase pentru pastrarea lentilelor de contact. Dar si accesorii pentru ochelari cum ar fi: tocuri, lavete din microfibra simple sau imprimate, snururi textile, din silicon, tip lantisor sau margele, solutii de curatat lentilele de ochelari. Noi va putem face ochelarii in baza unei Retete (Prescriptii de ochelari) sau daca vedeti fara probleme cu cel vechi il putem masura, si va facem noua pereche de ochelari, respectand distanta interpupilara si dioptriile pe care le aveti.

Ochelarii pe care ii comandati la noi ii facem pe loc, in limita stocului de lentile disponibile sau cel tarziu a doua zi, indiferent de dioptrii sau de rama pe care o alegeti. Noi nu trimitem ochelarii la montaj in alta parte asa cum ati fost obisnuiti pana acum in alta Optica… Si asta datorita opticianului profesionist si cu foarte multa experienta care face parte din echipa EMA & D OPTICS, dar si a aparaturii de slefuit lentile automata de ultima generatie! Montajul lentilelor se face pe loc, sau cel mai tarziu a doua zi in urmatoarele tipuri de rame:

  • ramă întreagă (din plastic, acetat, metal, titan și ultem)
  • ramă pe fir
  • ramă pe capse

Tuturor clientilor le oferim lentile de cea mai buna calitate (vezi partenerii pentru lentile de vedere) la preturi foarte accesibile. Lentile din sticla minerala (sticla), din sticla organica (plastic), din policarbonat si trivex. Atestam faptul ca oferim clientilor nostrii lentile de cea mai buna calitate cu Certificat de calitate si garantie dar si cu plicurile in care au fost ambalate lentilele!

Totodata oferim clientilor nostri reparatii ochelari (diverse). Impreuna gasim solutii ieftine si avantajoase chiar si atunci cand rama este compromisa total! Atunci singura solutie este sa va alegeti o alta rama in care sa va transferam lentilele, pe loc. Acelasi il putem face si in cazul in care v-ati plictisit de rama pe care o aveti si doriti sa va pastrati lentilele.

 

Lucram cu grija, profesionalism si seriozitate pentru ca tinem la clientii nostrii! Probleme cu vederea? Nu ezitati sa ne cautati! Va asteptam cu drag!