excelon3d-5Montajul ochelarilor la EMA & D OPTICS se face pe loc, sau cel tarziu a doua zi, in limita stocului de lentile disponibil! Noi nu trimitem ochelarii in alta parte pentru montaj, asa cum ati fost obisnuiti pana acum in alta Optica… Iar toate acestea sunt posibile datorita opticianului profesionist si cu foarte multa experienta, care face parte din echipa EMA & D OPTICS, dar si a aparaturii de slefuit lentile de ultima generatie.

Tuturor clientilor le oferim lentile de cea mai buna calitate ( vezi sectiunea Parteneri ), la preturi foarte accesibile. Atestam calitatea lentilelor cu Certificat de calitate si garantie si cu plicurile in care au fost ambalate lentilele!

Totodata oferim clientilor nostrii reparatii ochelarii (diverse). Impreuna gasim solutii ieftine si avantajoase chiar si atunci cand rama este compromisa total. Atunci va putem transfera lentilele din rama compromisa intr-o rama noua pe loc, decat ca suntem conditionati de marimea lentilelor si va trebui sa va alegeti cu ajutorul nostru o rama in care se pot transfera lentilele dumneavoastra. Aveti un avantaj atunci cand diametrul lentilelor dumneavoastra este mai mare, pentru ca atunci posibilitatile nu sunt asa de limitate. Transferul lentilelor dintr-o rama in alta il putem face pe loc si atunci cand va plictisiti de rama pe care o aveti, fiind conditionati de aceleasi aspectele descrise mai sus.

Noi va putem face ochelarii in baza unei Retete sau daca vedeti fara probleme cu cel vechi il putem masura, si va facem noua pereche de ochelari, respectand distanta interpupilara si dioptriile pe care le aveti.