coperta-ochelarii-de-soare-2015-ema-&-d-optics-sibiu

Accesorizati-va tinuta, indiferent de anotimp, cu o pereche de ochelari de soare!

Ochelarii de soare cu rama geometrica sau grafica

Acest tip de ochelari trebuie intotdeauna ales in functie de forma fetei. Din fericire, varietatea de modele creative din acest an – de la cele patrate pana la cele diforme – va vor defini personalitatea si va vor ajuta sa fiti in tendinte.

Ochelarii de soare cu lentile semi-colorate

Noile modele de ochelari prezentate pentru 2015, ca viitoare trenduri, tind sa dea persoanelor care le poarta o nota tinereasca si boema, prin diversitatea culorilor extravagante si a formelor inovatoare.

Ochelarii de soare over-sized

Trendul over-sized se aude ca va fi unul dintre micile vedete ale anului acesta. De la palarii, paltoane, genti si pana la ochelarii de soare, piesele vestimentare cu cateva marimi in plus cu siguranta vor atrage toate privirile.

Ochelarii de soare in stilul anilor “60 si “70

Aceasta spectaculoasa si interesanta intoarcere este una de notat pentru anul acesta, marcand o epoca glamour si extrem de eleganta prin stilul retro al ochelarilor de soare. Case de moda precum Emilio Pucci, Stella Jean, Gucci, Valentino si Chanel au dat tonul noului trend.

Ochelarii de soare cu semi-rama

Tendinta de a pune rama doar pe jumatate a ochelarilor este noua directie a trendurilor neasteptate si a modelelor din acest an.

Ochelarii de soare cu efect OMBRE

Stilul OMBRE nu vrea sa paraseasca podiumurile de moda prea curand, mereu reinventandu-se sub o forma diferita si intotdeauna spectaculoasa, ce implica tonuri de umbre si efecte inedite, combinate in noi modele speciale de ochelari de soare.

Ochelarii de soare cu rama alba

Deoarece 2015 se anunta un an plin de stil si rafinament, este evident ca albul nu putea lipsi din colectiile de moda. Ochelarii de soare cu rama alba vor fi o piesa de rezistenta in tinutele classy ale oricarei doamne cu aer vintaje.

Ramele de ochelari de mai jos sunt doar cu titlu de prezentare, ca dumneavoastra sa intelegeti care sunt formele enumerate mai sus! Insa surpriza o gasiti in magazinul nostru unde puteti vedea si proba noua colectie de ochelari de soare pe 2015!